logo-kemon   spletna-trgovina   rabljena-frizerska-oprema
www.kemon.si
logo-kemon
educational_book_

Iskanje po vsebinah

Števec obiska

Obiskalo nas je 2880486 obiskovalcev
DOMOV
Nova linija izdelkov LIDING CARE
kemon-liding-care

Delo, potovanja, družina, obveznosti, sestanki, dogodki, zabava: vse to nam vzame veliko časa in od nas zahteva, da smo vedno urejene in v formi.

Smo ženske, ki hkrati skrbimo za več stvari, vendar se ne želimo odreči ženstvenosti. Od naših lepotnih izdelkov zahtevamo, da so kot mi:

UČINKOVITI,
DOBRI,
HITRI,
ZANESLJIVI,
VARNI,
PREPROSTI.
Z ENO BESEDO:
PAMETNI!

EDINSTVENA in INOVATIVNA linija na tržišču, strateško razdeljena glede na potrebe.


Novost
Za lažji nanos in uporabo vsaka serija vsebuje specifičen šampon in izdelek Magic, izjemni balzam 10 v 1, ki v eni sami potezi lasem povrne vlago, lahkotnost, jih ukroti in lajša razčesavanje.

Poleg tega lahko v primeru, da je treba lase dodatno navlažiti in nahraniti, izberete univerzalno kremo, ki deluje kot balzam in jo preprosto izperete.

 
  Tehnologija
Raziskovalni laboratoriji Kemon so osnovali linijo Liding Care, ki vsebuje najkakovostnejše sestavine in naravne aktivne učinkovine, zaradi katerih so vsi izdelki iz te linije bolj nežni, hranljivi in mehki.

Izvlečki zdravilnih rastlin iz italijanske pokrajine Umbrije dajejo izdelkom iz linije Liding Care posebno nežnost, medtem ko posamezne aktivne učinkovine povečujejo moč izdelkov vsake posamezne serije, da opravljajo nalogo, za katero so namenjeni.

Preberi več o liniji na spletni strani KEMON >>
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 35 - 35 od 35
© Trimužijat d.o.o.   Piškotki
Izdelava spletnih strani
Izdelava spletne strani